Бечеј ноћу

Прву манифестацију Бечеј ноћу Општина Бечеј организовала је прошле године. Услед незапамћена посете на главном градском тргу и одјека у медијима, одлучено је да догађај постане традиционалан и да се на тај начин настави са брендирањем, не само Бечеја, већ и читаве покрајине.

11010586_1826235004268346_2732207458368327739_n  

Посебно обраћајући пажњу на мултикултуралност Војводине, а ношени успехом првог издања, други ,,Бечеј ноћу" на Трг ослобођења 16. јуна 2018. доводи неке од најексклузивнијих имена са регионалне сцене. 

 

Главна звезда овогодишњег издања фестивал ,,Бечеј ноћу” биће један од најдуговечнијих састава са наших простора – Бајага и инструктори! Предвођени харизматичним Момчилом Бајагићем, они своје многобројне фанове, још од средине осамдесетих година прошлог века, воде на блиставо путовање музичким пространствима. Надалеко је позната њихова склоност ка дугачким наступима, одличној повезаности са публиком и врхунском музичко-сценском угођају.

Поред Бајаге и инструктора, из суседне Мађарске стиже њихова тренутно највећа музичка звезда -Rúzsa Magdi!
Срца је својевремено освојила као победница мађарског Идола, а била је и представница ове земље на избору за најбољу песму Европе. О њеној популарности најбоље говори чињеница о овогодишњем двоструком распродатом концерту у будимпештанској Арени, највећем затвореном концертном простору мађарске престонице. Пореклом је из Малог Иђоша, чиме се становници Бачке посебно поносе.

 У Бечеју дана 16.06.2018 године поново се одржава манифестација под именом Бечеј Ноћу 2018.