Тандербал 2018

Како је изјавио Миомир Јеленић, члан општинског већа задужен за туризам, преговори са извођачима су у завршној фази.
-У петак, 3. августа планирани су група Кербер и Балканика, у суботу бечејске Сигме и Галија, док ће у недељу наступити новобечејски Свети Грал и мађарски бенд „Џокер“, а у току је договор са још једном групом из Мађарске.
Јеленић је додао да ће и ове године Тандербал обогатити бројна пратећа дешавања попут Етно базара, ватромета, људског ланца у Тиси.

Маријана Ћаловић стручни сарадник за културни туризам Туристичке организације општине Бечеј је истакла да је буџет за овогодишњи Тандербал 4.422.000 динара, као и да ова манифестација сасвим сигурно постаје препозната на туристичкој мапи Србије.
-На недавно одржаним Сусретима организатора манифестација на Златибору, Тандербал је освојио награду за најуспешнију нову манифестацију у 2017. години – рекла је Ћаловићева подсетивши и на златну плакету коју је бечејска Туристичка организација добила на новосадском сајму туризма 2017. године. 

Бечејски фестивал на Тиси „Тандербал“ ће се ове године одржати од 3. до 5. августа. Од извођача најављени група „Кербер“, Сања Илић и „Балканика“, Галија, Сигме, Свети Грал и бенд из Мађарске „Џокер“.