Дворац Фантаст

Мало је људи који машту могу да претворе у стварност. Један од тих ретких био је Богдан Дунђерски, припадник најбогатије породице у Војводини с краја XИX века и почетка XX века. На свом имању, које се простирало на преко 2600 јутара земље, саградио је, у сред равнице, дворац из маште.
Данас се ту налази преноћиште «Фантаст», власништво фирме "ПИК-БЕЧЕЈ" А.Д. 
Комплекс дворца се простире на око 65 ха и обухвата, поред дворца, и ергелу, капелу где је сахрањен Богдан Дунђерски, мали каштел, парк са језером. Преноћиште располаже са пет двокреветних соба и два апартмана у самом дворцу и у депандансу са још пет двокреветних соба.

У самом дворцу се налазе и две свечане сале; већа са 70 места и мања са 30 места, свечани салон са стилским намештајем као и Богданов салон са старим намештајем.
У подруму дворца је смештен ресторан са двема салама са 80 места и кухињом. Мени ресторана је разноврстан, а преовлађује војвођанска кухиња.
Фантаст палачинке, фантаст шницлу и штрудлу са маком обавезно треба пробати, а од вина препоручујемо два бисера са Бисерног острва: чувени Крокан и Тиску перлу.
Капела је грађена упоредо када и дворац, почетком двадесетих година прошлог века у неовизантијском стилу. Иконостас је осликао сликар Урош Предић иначе велики пријатељ Богдана Дунђерског.

Мало је људи који машту могу да претворе у стварност. Један од тих ретких био је Богдан Дунђерски, припадник најбогатије породице у Војводини с краја XIX века и почетка XX века. На свом имању, које се простирало на преко 2600 јутара земље, саградио је, у сред равнице, дворац из маште.